2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kadar faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz yüksek bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve yönlü bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yapılarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının alev ittihaz süresiyse 60 dakikadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara yakışır şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı esasen örgüların saklayarak asayiş kahramanlarıdır. Bu strüktürlarda bulunanların yangın çıkışlarının dolayısı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son kadar önemlidir.

Açılıp Yangın Kapısı Fiyatları - kapanma meselelevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu boyut denetleme edilmelidir. 

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve sevap çkırmızıışması önemlidir.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak zirda yan alan illere ihtimam vermekteyiz.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı ivedi Yangın Kapısı çıkış midein kullanılacaksa o dem lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar maslahatlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya Yangın Kapısı Fiyatları ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page